A biciklizés kihat a nők nemi szerveire

Hírek frissítése
Időköz:
Hírek keresése

Kategória:
PÁRHOROSZKÓP
Saját adataim
No Férfi
Párom adatai
No Férfi
A biciklizés kihat a nők nemi szerveire [Kedvencekhez]
L e í r á s :

Egy új amerikai kutatásból kiderült, hogy nemcsak férfiaknál, hanem nőknél is okozhat szexuális problémákat a rendszeres bringázás.  tovább>>


Forrás: [origo]
Publikáció ideje: 04.03 - 07:28
Eddig megnézték: 124
Legfrissebb hírek
 » Csúfos vége lesz a Bayern-Dortmundnak? » Emiatt jöhet a következő amerikai csapás a kormányra » A múlt heti amerikai iskolai ámokfutás újabb sebesültje halt meg » Austini sisakmustra (képekkel) » Újabb diák halt bele sebesüléseibe a kórházban » Nincs vége: idén már 16 bank húzta le a rólót » Felborult egy autószállító az M7-esen  » Felborult egy autószállító az M7-esen  » Halottak Napján... » Még nincs vége a feladatnak – videón a pénteki tüntetés » Zombik özönlöttek a szombathelyi utcákra » Száznál több génmutáció játszik közre az autizmus kialakulásában » Cortina – még mindig elbűvölő » Az osztrák kormány nyomja az ebola elleni küzdelmet » Új Harry Potter-novellákat írt J.K. Rowling » Norvégia nem fogadja el a Kehi jelentését  » Szén-monoxid mérgezés Szombathelyen » 8 lélegzetelállító raklap ötlet esküvőre » Nagyüzem a 86-oson » LOL! Nézd meg az idény legnagyobb kihagyott helyzetét! » Felavatták Für Lajos síremlékét » Megszólalt a Bunge, nem tetszik nekik a hazudozás » Bye-bye Barroso » Nem erősíti a csontokat a tej nagymennyiségű fogyasztása » Visszatérő hasi fájdalom: 5 gyakori lelki ok a háttérben - Ha az orvos tanácstalan » 7 otthoni gyógymód, amit nem szabad gyerekeken alkalmazni: árthatsz neki vele » Miért jó, ha 30 felett szülsz? Komoly betegségtől óvhat meg » Veszélyesebb a májra, mint az alkohol, és a magyarok 60%-át érinti - Neked aggódnod kell? » Szakember vagyok, nem kurva » Amerika norvég-ügye » Mikor kezdődik a középkorúság? » Születésed angyala? Születésnapod megmondja! » Ijesztő kampány indult a környezetvédelemért - videók » Nap képe - Őszi hangulatban »  Elképesztő Lexus, ami négy keréken futó kamera is egyben  » Cápatámadásban mindkét kezét elvesztette egy ausztrál szörföző  » Világsztár irányíthatja a válogatottat » Kíváncsi tekintetű gyerekek, vonatozó felnőttek »  Percről percre tudósításunkat zárjuk  » 90. születésnapján köszöntötték Tombor Józsefnét » 90. születésnapján köszöntötték Tombor Józsefnét » A bőr megfiatalítható!


Á L L Á S   -   allas.figyel.hu - Az igazi álláskereső   -   Á L L Á S
mit  Állás, munkakör, vagy vállalat hol  Város, megye, vagy ország

PARTNEREKMotorsportal.hu 7ora7.hu foci365.com HĂ­rek Attual les nouveautes

Drug Discovery
Édenkert.hu Háziállat Magazin Aktuelle Nachrichten Latest News Latest News USA Actualidades


Közlemény

Portálunkon 2013. március 1-én "HÖK-botrány: fenyegetésről, elcsalt pénzekről és dolgozatokról ír egy diák" cím alatt egy olyan cikket tettünk elérhetővé, amelyben több olyan kijelentés szerepelt, amely a benne szereplő valótlan tényállítások miatt sérti Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő jóhírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.
--> tovább
Devizaárfolyam-MNB
Játékok
Terjedünk, mint a vírus

 Copyright ©2008 [figyel.hu] Minden jog fenntartva! 
Friss hírek, gazdasági hírek, bulvár hírek, sport hírek, balesetek, autós hírek, belföldi hírek. A legfrissebb napi hírek.
A honlapon közzétett fényképek, cikkek, szerzői jogi védelem alatt állnak.
A további felhasználáshoz előzetes engedély szükséges.

 RSS RSS hírszolgáltatás hírszolgáltatás.
Hírek percről perce. Ahova mindig érdemes visszatérni!