A biciklizés kihat a nők nemi szerveire

Hírek frissítése
Időköz:
Hírek keresése

Kategória:
PÁRHOROSZKÓP
Saját adataim
No Férfi
Párom adatai
No Férfi
A biciklizés kihat a nők nemi szerveire [Kedvencekhez]
L e í r á s :

Egy új amerikai kutatásból kiderült, hogy nemcsak férfiaknál, hanem nőknél is okozhat szexuális problémákat a rendszeres bringázás.  tovább>>


Forrás: [origo]
Publikáció ideje: 04.03 - 07:28
Eddig megnézték: 126
Legfrissebb hírek
 » Eredményt hirdettek a Múzeumi negyed tervpályázatán » Izrael légicsapást hajtott végre a Hamász ellen a Gázai övezetben »  Nagy Lebowski nemzeti kincs lett  » Mi legyen a nadrág szárával? - 5 stílustipp bokacsizmákhoz » Lezárult Az én világom rendőrségi pályázat  » Új rekord: 8143 méter mélyen él a szellemszerű hal » Gázpalackokkal megrakott autóval hajtott be egy férfi a spanyol Néppárt székházába » Az igazi macsók a csípőset szeretik » A legjobb szagtalanító módszerek téli cipőkhöz: egyszerű trükkök házi szerekkel! » Jönnek a fifikás rablások a GTA Online-ba » Megoldható az oxigén előállítása a Marson   » Többmilliárdos francia fegyverbiznisz Libanonnal » Asszonyok! Ma TILOS a munka! » 4 forró ital adventre - hogy ne fázzunk » A rózsaszín miért nem a szerelem színe? » Új főigazgatót választott a CERN » Szakember vagyok, nem kurva » Amerika norvég-ügye » Mikor kezdődik a középkorúság? » Születésed angyala? Születésnapod megmondja! » Ijesztő kampány indult a környezetvédelemért - videók »  Elképesztő Lexus, ami négy keréken futó kamera is egyben  » Világsztár irányíthatja a válogatottat » Kíváncsi tekintetű gyerekek, vonatozó felnőttek » 90. születésnapján köszöntötték Tombor Józsefnét » 90. születésnapján köszöntötték Tombor Józsefnét » A bőr megfiatalítható! » Több új autót helyeztek forgalomba szeptemberben » Fekete felhők gyülekeznek » Elkészült a víztározó Kislődön » Örökre búcsút mondhatsz a töredezett hajvégeknek - Egyetlen eszközre lesz szükséged » Nem takargatta csodás alakját! Letícia királyné testre simuló ruhában jelent meg » A mellemet bámulod?


Á L L Á S   -   allas.figyel.hu - Az igazi álláskereső   -   Á L L Á S
mit  Állás, munkakör, vagy vállalat hol  Város, megye, vagy ország

PARTNEREKMotorsportal.hu 7ora7.hu foci365.com HĂ­rek Attual les nouveautes

Drug Discovery
Édenkert.hu Háziállat Magazin Aktuelle Nachrichten Latest News Latest News USA Actualidades


Közlemény

Portálunkon 2013. március 1-én "HÖK-botrány: fenyegetésről, elcsalt pénzekről és dolgozatokról ír egy diák" cím alatt egy olyan cikket tettünk elérhetővé, amelyben több olyan kijelentés szerepelt, amely a benne szereplő valótlan tényállítások miatt sérti Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő jóhírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.
--> tovább
Devizaárfolyam-MNB
Játékok
Terjedünk, mint a vírus

 Copyright ©2008 [figyel.hu] Minden jog fenntartva! 
Friss hírek, gazdasági hírek, bulvár hírek, sport hírek, balesetek, autós hírek, belföldi hírek. A legfrissebb napi hírek.
A honlapon közzétett fényképek, cikkek, szerzői jogi védelem alatt állnak.
A további felhasználáshoz előzetes engedély szükséges.

 RSS RSS hírszolgáltatás hírszolgáltatás.
Hírek percről perce. Ahova mindig érdemes visszatérni!