Lezuhant egy helikopter, hárman meghaltak

Hírek frissítése
Időköz:
Hírek keresése

Kategória:
PÁRHOROSZKÓP
Saját adataim
No Férfi
Párom adatai
No Férfi
Lezuhant egy helikopter, hárman meghaltak [Kedvencekhez]
L e í r á s :

Lezuhant egy helikopter csütörtök este Svájcban, Bern kantonban; a balesetben három ember meghalt - közölték a helyi hatóságok.  tovább>>


Forrás: MNO.hu
Publikáció ideje: 05.25 - 06:00
Eddig megnézték: 28
Legfrissebb hírek
 » A szürke ötven árnyalata - nemzetközi premier a Berlinalén » Srí Lankán és Malajziában tízezrek menekültek el az áradások elől »  Valami baj van az az internettel Észak-Koreában  » Elütöttek egy gyalogost az 51-es úton Harta és Solt között  »  Gyalogost gázoltak az 51-esen  » A macskák a háborút is túlélik » Putyin legjobb barátai is Kijevvel barátkoznak » Két kerékpárost gázoltak halálra Pest megyében » Járókelőket gázolt halálra egy kukásautó » Rabok mutattak be egy színművet  » Látványos műsor a kéziseknél » Látványos műsor a kéziseknél » Elzárásra ítélték egy férfit, aki félrevezette a tűzoltókat »  Két biciklis is meghalt Pest megyében  » Két kerékpárost gázoltak halálra Pest megyében » Két kerékpárost gázoltak halálra » Édesanyja meggyilkolásával gyanúsítják a férfit » Kosaras évzáró » Ünnepi fények akváriummal  » Megteltek a menhelyek »  Ezt ették a Nobel-díjasok az idén  » A légszennyezés miatt születnek autista babák? »  Nagy dugó van a Rákóczi híd pesti hídfőjénél  » Motoros ütközött Kismacsnál » Eddig 10 millió forinttal adakoztak többet a vásárlók mint tavaly » Ante Perica távozik a Körmend éléről » Ante Perica távozik a Körmend éléről » Habony Árpád nem utazhat Amerikába » 10 millió forinttal több eddig az adomány, mint tavaly » A tapolcaiak Rédli Andrással az élen remekeltek az ob-n  » Súlyos baleset Balinka és Mecsér között - mentőhelikopter a helyszínen » Százezer ember "genetikai térképét" készítik el Nagy-Britanniában » Gyurcsány szerint megroppant a Fidesz kormányzóképessége » Örülhetnek a skótok, hogy nem függetlenedtek? » Közös adventi gyertyagyújtás Válluson » Londoni elemzők: megingott volna Skócia az alacsony olajár miatt » Újabb víziszörnyet találtak » Pakisztánban kivégeztek négy terroristát » Ki mondta, hogy nem lehet élni a Vénuszon? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Fejér megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Fejér megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Zala megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Vas megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Vas megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Zala megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Fejér megyében? » Szavazzon! Ki legyen a hónap tanára Veszprém megyében?


Á L L Á S   -   allas.figyel.hu - Az igazi álláskereső   -   Á L L Á S
mit  Állás, munkakör, vagy vállalat hol  Város, megye, vagy ország

PARTNEREKMotorsportal.hu 7ora7.hu foci365.com HĂ­rek Attual les nouveautes

Drug Discovery
Édenkert.hu Háziállat Magazin Aktuelle Nachrichten Latest News Latest News USA Actualidades


Közlemény

Portálunkon 2013. március 1-én "HÖK-botrány: fenyegetésről, elcsalt pénzekről és dolgozatokról ír egy diák" cím alatt egy olyan cikket tettünk elérhetővé, amelyben több olyan kijelentés szerepelt, amely a benne szereplő valótlan tényállítások miatt sérti Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő jóhírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.
--> tovább
Devizaárfolyam-MNB
Játékok
Terjedünk, mint a vírus

 Copyright ©2008 [figyel.hu] Minden jog fenntartva! 
Friss hírek, gazdasági hírek, bulvár hírek, sport hírek, balesetek, autós hírek, belföldi hírek. A legfrissebb napi hírek.
A honlapon közzétett fényképek, cikkek, szerzői jogi védelem alatt állnak.
A további felhasználáshoz előzetes engedély szükséges.

 RSS RSS hírszolgáltatás hírszolgáltatás.
Hírek percről perce. Ahova mindig érdemes visszatérni!