Impresszum

- A [figyel.hu] híroldal azért jött létre, hogy az Interneten megjelenő magazinok, portálok híreit összegyűjtse és rendszereze, az Ön számára elérhetővé-, közzé tegye, hivatkozva a hír eredeti forrására.
- Oldalunk célja, hogy látogatóink lehetőleg mindent megtaláljanak egy helyen. Legyen az akár politika, bulvár, vagy valami teljesen más. Igyekszünk biztosítani látogatóink számára a mindenkori friss információk közzétételét, a nap bármely szakában is látogatnak el hozzánk.
- Az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk. Jelezze felénk építő jellegű kritikáit, melynek szelemében igyekszünk olvasóink igényeit mielőbb kielégíteni.

Adatvédelem

A [figyel.hu], a látogatókról semmilyen személyes adatot nem gyűjt, ebből kifolyólag nem is tárol. Kizárólag csak a hírekre történő kattintásokat számát rögzítjük, statisztikai célból.

Jognyilatkozat

A [figyel.hu] oldalain keresztül kizárólag a partner oldalak által közzétett hírek címeit és rövid leírásait olvashatja, hivatkozva és az Olvasót átirányítva a hír eredeti forrásának oldalára.
A [figyel.hu] oldalain megjelent hírek, a Partnereink tulajdonát képezik (lásd HIREINK TÁMOGATÓI).
A honlapon közzétett fényképek, cikkek, szerzői jogi védelem alatt állnak.
A további felhasználáshoz a [figyel.hu] és Partnerei előzetes engedélye szükséges.
A híranyagok informácó- és valóságtartalmáért, felelősséget nem vállalunk.

Kapcsolat

Tulajdonos, üzemeltető: Web6
Webdesign és fejlesztés: Török Sándor [Thewreck]
e-mail: Levél küldése itt